چرا باید در مسابقه معماری شرکت کنیم ؟

اگر بخواهیم 7 دلیل برای حیاتی بودن مسابقات در مسیر شغلی شما نام ببریم،آیا در دیدگاه خود تجدیدنظر می‌کنید و به یکی از آنها فکر خواهید کرد؟ بنش، به عنوان پلتفرم تخصصی برگزاری مسابقه‌های معماری، این 7 دلیل را به شما خواهد گفت.
در رشته‌ای با چنین رقابت شدیدی، شناخته شدن شخص یا شرکت می‌تواند شما را در مقایسه با رقبا یک پله ارتقا دهد و یک قدم به گرفتن مشتریان و پروژه‌های بزرگ‌تر نزدیک کند. اگر در یک مسابقه برنده شوید، شما بلافاصله خود را به بقیه معرفی می‌کنید که نشان می‌دهد شما در کاری که می‌کنید مصمم،جدی و ماهر هستید. افزایش مشتریان یا همچنین شناخته شدن در سطح کشور یا جهان به لیست بلند نکات مثبت شرکت در مسابقات می‌افزاید. زیبایی مسابقه‌ها در آن است که بسته به سطح رقابت ممکن است با چند نفر، چند صد نفر و یا حتی هزاران نفر روبه‌رو شوید، که به معنای آن است که شما شانس نشان دادن کار خود به تعداد زیادی از رقبا را خواهید داشت.

در کنار اثر شخصی، ممکن است زمانی خود را در مسابقاتی ببینید که به شکل تیمی با افرادی دیگر کار می‌کنید و فرصتی برای ارتباط و مهارت‌های کار گروهی برای خود می‌سازید. ساخت ارتباطات و روابط با افراد و شرکت‌ها برای پیدا کردن جایگاه شما در دنیای معماری قدمی اساسی است.
1. فرصت دیده شدن
شما باید با با پورتفولیوی خود به مانند کودک خود رفتار کنید. باید از آن محافظت کنید، غذا بدهید و بگذارید بزرگ و قوی شود.پورتفولیو نشان دهنده زندگی کاری و معرف شماست و برای بدست آوردن شغل در هر مرحله‌ای از حرفه شما حیاتی است. مسابقه‌ها فرصتی مضاعف جهت پربار ساختن پورتفولیو و نشان دادن مهارت‌های شما است که تاکنون در میان تمارین خود نتوانسته‌اید به نمایش بگذارید.

وقتی به دنبال شغل می‌گردید، می‌خواهید بهترین فرصت ممکن را برای خود فراهم بیاورید و مشارکت شما در یک مسابقه می‌تواند همان ویژگی برتر در پورتفولیوی شما باشد که نقشی اساسی در گرفتن شغل رویایی شما دارد. اگر چه ممکن است که در هر مسابقه‌ای برنده نشوید، اما شرکت در این رویدادها نشان دهنده اشتیاق شما در اضافه کردن به تجربیات و آموخته‌های خود است. استفاده از مسابقات برای اضافه کردن به پورتفولیوی خود همچنین نشان می‌دهد که شما به توانایی‌های خود اعتماد دارید، می‌خواهید و می‌توانید که خود را درمعرض مقایسه با دیگران قرار دهید.
​​​​​​​
نداشتن زمان یا فرصتی برای کسب تجربه در شرکت‌ و دفاتر معماری برای دانشجویان موضوعی بسیار عادی می‌باشد و درنتیجه مسابقه‌ها ممکن است همان نقطه‌ای باشند که شما ساخت پورتفولیو را از آن آغاز می‌کنید و خود را به عنوان یک طراح پیگیر با هدف معمار شدن معرفی می‌نمایید.​​​​​​​
3. غنی‌سازی رزومه و پورتفولیو
اگر شما تمام تلاش خود را برای یک مسابقه بگذارید و برنده نشوید، آیا به معنای آن است که شما شکست خورده‌اید؟ قطعا نه.
تجربه همه‌چیز است.اساسا هرچقدر که شما در پروژه و مسابقات بیشتری مشارکت داشته باشید، تجربه بیشتری به عنوان یک معمار ماهر کسب خواهید کرد. معماری رشته‌ای به شدت رقابتی است و ممکن است احساس کنید که درگیر نبردهای روزانه هستید، اما مسابقه‌ها از طرفی فرصتی برای تمرین مهارت‌های جدید و از طرف دیگر گذاشتن قلم بر روی کاغذ است.
​​​​​​​
تمرین، تمرین و تمرین تمام چیزی است که شما به عنوان یک دانشجو می‌توانید انجام دهید تا به بهترین طراح ممکن تبدیل شوید. شرکت‌کنندگان می‌توانند نقاط ضعف و قوت پروژه‌ی خود را از نظر بقیه افراد دریافت کنند که درنهایت منجر به رشد شما به عنوان یک طراح خواهد شد. همه ما در موقعیت‌هایی بوده‌ایم که احساس کنیم کار ما بی‌ارزش است و فکر کنیم که حتما لایق چنین حسی از سمت ما و اطرافیان است اما مهم است که نظرات را به دل نگیریم و درعوض از آن به عنوان سوختی جهت افزایش آتش خلاقیت خود استفاده کنیم.​​​​​​​
5. تمرین و بالا بردن مهارت
بسیاری از مسابقات معماری به شکل ایده‌پردازی (conceptual) هستند و طرح‌های برنده هرگز درواقعیت ساخته نمی شوند و به یاد داشته باشید که شما به اندازه کافی فرصت برای متمرکز شدن برروی پروژه و چالش‌های واقعی خواهید داشت. این مسابقات فرصتی هستند برای تمرکز کامل بر روی موضوعی که در معماری دوست دارید، آنها در مورد ایده‌ها هستند و بسیار مهم است که دید خلاقانه خود را در معماری از دست ندهیم.
​​​​​​​
همانطور که گفته شد ایده‌های قوی و موفق را در مراحل بعدی می‌توان به چیزی ملموس تبدیل کرد. بسیاری از پروژه‌های شناخته شده، زندگی خود را از مسابقات ایده‌پردازی آغاز کردند و بعدها به پروژه‌های واقعی تبدیل شدند.
2. رها از واقعیت
برای شروع به عنوان دانشجو و معمار، همیشه باید به دنبال فرصت‌هایی باشید تا خلاقیت خود را پرورش دهید و مفاهیم جدید را آزمایش کنید. مهم نیست در چه مرحله‌ای از حرفه خود هستید، همیشه موانعی در مسیر خلاقیت شما وجود خواهد داشت مانند کارفرما، بودجه، ددلاین یا حتی نرم‌افزارهایی که استفاده می‌کنید. در شرکت یا دانشگاه همیشه با محدودیت‌هایی مواجه هستید که شما را از کشف خلاقیت خود بازمی‌دارند. پس از مدتی ممکن است خلاقیت خود را از دست بدهید و تاحدودی بی‌انگیزه بشوید.

مسابقات معماری به شما این فرصت را می‌دهد که از روتین روزانه خود خارج شوید و مفاهیم و ایده‌های جدیدی که دارید را آزمایش کنید. آن‌ها به شما فرصت اشتباه کردن و یاد گرفتن را می‌دهند که شما در دنیای واقعی نمی‌توانید بدون از دست دادن شغل یا گرفتن نمره پایین انجام دهید. اساسا در هر شغلی نمی‌توانید بدون اشتباه کردن مخصوصا در ابتدا موفق باشید و مسابقات این شانس را به شما خواهند داد.

به عنوان معماران حرفه ای، خلاقیت در خط کاری ما مهم است. در رقابت هرچقدر ایده‌های خلاقانه‌تری (out-of-the-box) داشته باشید بهتر است. وابسته به آنکه در چه مسابقه‌ای شرکت می‌کنید، از آن‌ها برای پیشبرد ایده‌هایی که شاید در داخل استودیو یا شرکت داشته‌اید استفاده کنید و مهم‌تر از همه، مطمئن شوید که ماهیچه‌های خلاقیت خود را پرورش می‌دهید.​​​​​​​
4. کشف خلاقیت خود
معماری ذاتا رشته‌ای مشارکتی می‌باشد که خبر از اهمیت بالای کار گروهی می‌دهد؛ و طراحی امروزه برخلاف گذشته دیگر متکی بر اشخاص (starchitects) نیست و این در کنارهم بودن است که بهترین نتیجه ممکن را خواهد ساخت مثل شرکت معماری MVRDV. اما شاید این رخداد زمانی جالب‌تر شود که بدانیم بسیاری از دفاتر امروزی از افرادی تشکیل شده است که همکاری خود را از زمان دانشجویی و در سنین بسیار پایین شروع کرده‌اند و در طی زمان با آزمون و خطاهای بسیار به نقاط قوت و ضعف یکدیگر آگاه گشته‌اند و از دل آن تیمی منسجم و با مهارت‌های مختلف ساخته‌اند.
​​​​​​​
مسابقات دقیقا همان نقطه‌ای است که شما می‌توانید با دوستان و هم‌کلاسی‌های خود همکاری کنید و در لایه‌های عمیق‌تری یکدیگر را بشناسید تا در آینده همکاران و همراهان خود را بسیار ساده‌تر و سریع‌تر به نسبت افراد کم‌تجربه پیدا کنید.​​​​​​​
6. ساخت تیمی هماهنگ
بدون شرح !
7. سرگرمی
به طور کلی همانطور که اشاره کردیم، مسابقات نکات مثبت زیادی از پرورش خلاقیت گرفته تا شناخته شدن در سطح بین المللی دارند. درنظر داشتن مسابقات بسیار مهم است و امیدواریم که به شما انگیزه‌ای برای شروع رقابت داده باشیم.​​​​​​​
مسابقه‌ها